Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Jandarmii montani din Piatra Fantanele in sprijinul unui barbat accidentat la padure!

Jandarmii montani din Piatra Fantanele au intervenit in urma cu aproximativ o ora in sprijinul unui barbat de 50 de ani, care s-a accidentat in timp ce se afla la padure. Ioan H. de 50 de ani din localitatea Bistrita Bargaului se afla la taiat de lemne in padure, (in zona Frumusea, din satul Piatra Fantanele, com. Tiha Bargaului), impreuna cu Toader C. La un moment dat Ioan H. a fost accidentat in zona capului de un copac care l-a lovit in cadere dupa ce a fost taiat.

Aflandu-se in zona respectiva intr-o actiune de patrulare, jandarmii montani de la Postul din Piatra Fantanele s-au intalnit cu cei doi barbati in timp ce se deplasau catre drumul de acces unde fusese chemata o ambulanta Smurd. Toader C. il sprijinea  pe prietenul sau iar jandarmii montani vazand ca victima are nevoie de ajutor s-au oferit sa il ajute sa ajunga mai repede in zona la care a fost chemat SMURD-ul.

In mai putin de 15 minute cel in cauza a fost predat in conditii de siguranta personalului medical care l-a transportat la prima unitate spitaliceasca pentru ingrijiri medicale.

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2716 vizualizări26 noiembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0