Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Comandantul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, inaintat in grad cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Doua cadre ale Jandarmeriei bistritene au fost inaintate in grad cu ocazia Zilei de 1 Decembrie 2012.Maiorul Grigorita Barbos, comandantul Detasamentului 1 Mobil Bistrita si sergent major Lucretia Cojocaru, subofiter in cadrul aceluiasi detasament, din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, au fost inaintati in gradul urmator inaintea expirarii stagiului minim, pentru rezultatele deosebite avute in activitatea desfasurata. Avansarea a avut loc in cadrul unui moment festiv in prezenta cadrelor unitatii.

Tot in cadru festiv, a fost inmanat Semnul Onorific "In serviciul patriei", pentru cadrele cu vechime de 25, 20, respectiv 15 ani in structurile de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

 

 

Jandarmii bistriteni vor asigura masurile de ordine publica la manifestarile cu public numeros organizate de Ziua Nationala a Romaniei atat in municipiul Bistrita cat si in judet. Jandarmii bistriteni vor depune coroane de flori la statuia poetului Andrei Muresanu si vor face parte din blocul de defilare a personalului si a tehnicii din dotare, alaturi de reprezentantii celorlalte arme din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor si din cadrul Ministerului Apararii Nationale.

     Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii3157 vizualizări29 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0