Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Doua sanctiuni aplicate de jandarmi la partida - GLORIA Bistrita vs. C.F.R. Cluj

 Doua sanctiuni au fost aplicate de jandarmi, luni seara de la ora 20.30 la partida de fotbal dintre echipele C.F. Gloria Bistrita 1922 si C.F.R. Cluj.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive, jandarmii au aplicat doua sanctiuni la partida de fotbal. Abaterile suporterilor au fost sanctionate cu cate 250 de lei amenda si interzicerea accesului la astfel de competitii pentru sase luni.

Astfel, Petru Florin B. de 27 de ani din Bistrita a fost sanctionat cu 250 de lei amenda, conform art. 20, lit. c si interzicerea accesului pentru 6 luni la astfel de competitii, ca sanctiune complementara, conform art. 22, lit. c, pentru faptul ca a patruns in stare de ebrietate in incinta stadionului. De asemenea, cu acelasi tip de sanctiuni s-a ales si Alin Vasile C. de 25 de ani din Cluj, deoarece a refuzat sa prezinte documentele de acces si actul de identitate la solicitarea indreptatita a organelor de ordine.

 

            Informatii de background

 

            In ceea ce priveste echipa oaspete, in baza de date a Jandarmeriei Romane existau pana aseara, un numar de 3 persoane care au interdictie privind accesul in tribune, (una pana in 21 ianuarie 2011, doua persoane pana in 07 martie 2011), conform legii nr. 4 din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive, echipa gazda avand doua persoane carora le este interzis accesul in tribune, (30 aprilie 2011 respectiv 07 noiembrie 2011).

In sprijinul jandarmilor bistriteni au asigurat masurile de ordine publica si jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi "Regele Ferdinand I" din Targu Mures.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2905 vizualizări16 noiembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0