Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
ISU a intervenit la un accident rutier pe DN 17 C.

Miercuri, 5 decembrie, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui accident rutier pe DN 17 C, intre municipiul Bistrita si orasul Nasaud. O autospeciala de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, impreuna cu doua ambulante din cadrul S.A.J. Bistrita Nasaud s-au deplasat la locul evenimentului. In accident au fost implicate doua autoturisme, intr-unul dintre acestea pasagerul din dreapta fata a ramas incarcerat. Pompierii militari au indepartat bornele de la acumulatori pentru a elimina riscul producerii unui incendiu, iar pentru asigurarea accesului rapid al echipajelor medicale au fost indepartate stalpul si portiera din dreapta autoturismului. Victima incarcerata, un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani, a fost stabilizata si transportata la spital impreuna cu celelalte trei victime care au suferit leziuni usoare.

 

 

*

Un cos de fum necuratat a fost cauza probabila a producerii unui incendiu la o locuinta din orasul Singeorz-Bai. Miercuri, 5 decembrie, la ora 23.25, o autospeciala de interventie din cadrul subunitatii din localitate a intervenit rapid pentru localizarea si lichidarea incendiului. Interventia prompta a pompierilor militari a limitat considerabil pagubele materiale. In urma incendiului, a ars funinginea din cosul de fum si s-au degradat cateva elemente din acoperis.

 

In perioada 05.12.2012, ora 0730 - 06.12.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 16 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                  15;
  • Incendii                                                                                        1;

 

 

 

 

                                                                       INSPECTOR SEF

                                       Locotenent colonel,

                                                           dr. ing. FLOREA Constantin

 

                                                Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

0 comentarii3199 vizualizări06 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0