Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Razie Jandarmerie - Protectia Consumatorilor in pietele din Bistrita!

Dupa piata din orasul Nasaud, jandarmii au verificat astazi, 19 noiembrie a. c., alaturi de inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor,  pietele din Bistrita.

S-a urmarit in mod special, respectarea de catre comercianti, a drepturilor consumatorilor privind informarea acestora dar si privind prevenirea evaziunii fiscale prin prezentarea documentelor care atesta provenienta marfurilor expuse spre vanzare.

In urma controlului au fost aplicate un numar de 12 avertismente scrise, pentru abateri legate de nerespectarea legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Cele mai multe avertismente au fost aplicate in Piata Independentei Nord, urmata de Piata Decebal si Piata de pe str. Calea Moldovei, abaterile sanctionate fiind legate de lipsa afisarii preturilor la produsele expuse spre vanzare.

 

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2828 vizualizări19 noiembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0