Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Data disparuta de familia din Caras Severin...gasita de jandarmi la Bistrita!

In dimineata zilei de miercuri 20 februarie a.c., un echipaj al Detasamentului 1 Mobil Bistrita care executa punerea in aplicare a unui mandat de aducere, a depistat la adresa respectiva o tanara care era data disparuta de catre familie.Ajunsi la adresa din municipiul Bistrita, jandarmii au fost intampinati de o alta persoana decat cea cautata.

Datorita flerului si experientei jandarmilor prezenti la fata locului, acestia si-au dat seama ca ceva e in neregula, procedand la legitimarea tinerei in cauza.

 Dupa verificarile efectuate in baza de date acestia au descoperit faptul ca tanara era o persoana ce figura ca fiind data disparuta.

Femeia are domiciliul in judetul Caras-Severin si era data disparuta inca din luna decembrie a anului trecut.

Jandarmii au intocmit pe numele tinerei de 25 de ani, din Caras Severin  un proces-verbal de depistare dupa care au condus-o pe tanara la Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita Nasaud, conform procedurilor legale in vigoare.

 

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2828 vizualizări20 februarie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0