Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
ZIUA PORTILOR DESCHISE la ISU BN.(40 de poze)

 In 28 februarie, s-au implinit 80 de ani de la infiintarea Protectiei Civile din Romania, serviciu ce s-a aflat permanent acolo unde semenii nostri au fost in suferinta, amenintati de numarul tot mai mare al dezastrelor naturale si catastrofelor. Cu acest prilej, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a organizat o serie de manifestari dedicate aniversarii Zilei Protectiei Civile din Romania.

Premergator acestei zile, cadrele I.S.U. "Bistrita" au participat la activitati sportive de tenis de masa si minifotbal, organizate la nivelul inspectoratului.

Vineri, 1 martie a.c, incepand cu ora 10.00, la sediul unitatii din municipiul Bistrita, Str. Sigmirului, nr. 16, a avut loc un ceremonial militar dedicat acestui eveniment. De asemenea, in intervalul 11.00-14.00, la sediile subunitatilor de pompieri din judet s-a organizat  "Ziua Portilor Deschise", vizitatorilor le-au fost prezentate diverse mijloace de interventie in cazul unor situatii de urgenta, modul de folosire a acestora, exercitii si aplicatii demonstrative. Vizitatorii au fost informati despre riscurile specifice si modul de comportare in diferite situatii de urgenta.

 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii3374 vizualizări01 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0