Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Sanctiuni aplicate de jandarmi in ultimele 48 de ore.

Prevenirea fenomenului contraventional si infractional in domeniul silvic, actiuni in sprijinul lucratorilor Administratiei Parcului National Muntii Rodnei, asigurarea ordinii si linistii in spatiul public, acestea sunt doar cateva din misiunile executate de jandarmi in ultimele 48 de ore. Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita si cei din cadrul Grupelor de Supraveghere si Ordine Publica din orasele Nasaud si Beclean, au organizat atat independent cat si in colaborare cu organe ale administratiei publice locale mai multe actiuni specifice in zona de competenta.

           Atat la Nasaud si la Beclean, jandarmii au participat la actiuni specifice organizate in sprijinul administratiilor publice locale, (Primariile Nasaud si Beclean), pentru prevenirea si combaterea comertului ilicit in Pietele Agroalimentare din cele doua localitati dar si in Oborul de Animale din orasul Beclean.

La Rodna, jandarmii au participat la o actiune in sprijinul organelor abilitate, pentru o activitate de verificare si sistare a alimentarii cu apa a rau platnicilor, in localitate.

In perioada de referinta au fost organizate actiuni pentru prevenirea si combaterea fenomenului contraventional si infractional in domeniul silvic in cooperare cu Inspectoratul Silvic si de Vanatoare Bistrita Nasaud pe raza Ocolului Silvic Dealu Negru si cu Administratia Parcului National Muntii Rodnei, pe raza Parcului National Muntii Rodnei.

 Pe linie de ordine publica jandarmii au aplicat sanctiuni totale de 3.950 lei pentru abateri de la legislatia legala in vigoare privind comertul ilicit si cu produse accizabile, lipsa afisarii preturilor la marfa expusa spre vanzare, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public, cersetorie, tulburarea ordinii publice, refuz de legitimare, provocarea ori participarea efectiva la scandal dar si adresarea de cuvinte si expresii jignitoare.

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2842 vizualizări15 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0