Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Incendiu in Zona Industriala si Josenii Birgaului.

In data de 17 martie, la ora 08.25, garda de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a fost solicitata sa intervina pentru lichidarea unui incendiu produs la un utilaj apartinand unei societati comerciale din municipiul Bistrita, str. Industriei. Din fericire, nu au fost inregistrate victime omenesti sau pagube materiale semnificative, pompierii militari lichidand rapid incendiul, care se manifesta la un utilaj, in aproximativ 10 minute. Cauza probabila a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric - conductori electrici defecti sau neizolati corespunzator.   

 
 

In perioada 15.03.2013, ora 0730 - 18.03.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 73 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                          70;
  • Incendii:                                                                              2;
  • Protectia comunitatilor                                                       1;

 

Incendiu in localitatea Josenii Birgaului.

            In data de 16 martie a.c., in jurul orei 22.45, dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din localitatea Josenii Birgaului, str. Podului. Doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor au fost trimise de urgenta la locul indicat. Flacarile se manifestau la nivelul tavanului unei incaperi, prezentand pericolul de extindere la intreg imobilul. Pompierii au intervenit rapid, lichidand incendiul in aproximativ 30 de minute, inainte ca acesta sa se extinda la intreaga casa. In urma incendiului, au ars 3 mp tavan si 3 mp acoperis si s-au degradat bunuri din interiorul camerei afectata de flacari (mobilier si articole de imbracaminte). Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic al unui cos de fum (burlan metalic) amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.

 

          COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

     Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

0 comentarii2730 vizualizări18 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0