Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Incendiu in municipiul Bistrita.

In data de 20 martie a.c., in jurul orei 00.10, dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din municipiul Bistrita. Doua autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-au deplasat de urgenta la locul indicat. Incendiul se manifesta in subsolul imobilului, in camera care adaposteste centrala termica pe lemne. In urma arderii unor materiale combustibile din apropierea centralei - lemne de foc si cartoane - a rezultat o degajare mare de fum, pompierii militari reusind sa localizeze si sa lichideze focarul in cateva minute.

          Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de amplasarea jarului si a cenusii nestinse in apropierea materialelor combustibile. Pompierii militari au reusit salvarea imobilului fara a se inregistra pagube materiale semnificative.  

 

 

Alte interventii

          * Un echipaj al pompierilor nasaudeni a fost solicitat ieri, 19 martie, in jurul orei 12.15, sa intervina pentru scoaterea unui caine cazut intr-o fantana adanca de cca. 10 m, pe raza localitatii Mititei, comuna Nimigea.  

          * Garda de interventie Beclean a fost solicitata azi, 20 martie, la ora 03.10, sa asigure masurile de aparare impotriva incendiilor - deconectarea bornelor de la acumulator - la un accident rutier produs pe raza localitatii Sintereag, in care a fost implicat un autotren care a parasit partea carosabila. In urma accidentului, nu au inregistrate victime, doar avarierea cabinei autotrenului.

 

In perioada 19.03.2013, ora 0730 - 20.03.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 27 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     24;
  • Incendii:                                                                              1;
  • Salvare animale:                                                                1;
  • Protectia comunitatilor:                                                     1;

 


          COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

     Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

1 comentariu2779 vizualizări20 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0