Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Jandarmeria Romana solidara actiunii "Ora Pamantului".

 Sambata, 23 martie a.c., orele 20.30-21.30, jandarmii se vor alatura initiatorilor Campaniei "Ora pamantului", prin reducerea consumului de energie electrica din locuintele proprii si implicit a poluarii.Campanie unica in istorie, "Ora Pamantului" isi propune, prin gestul simplu de stingere a luminilor care nu sunt esentiale functionarii si prin deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by, sa traga un important semnal de alarma la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile.

         Jandarmeria Romana a participat constant la campanii ce au avut ca scop protejarea mediului inconjurator alaturi de O.N.G.-uri, diverse institutii publice sau reprezentanti ai mass-media, (ex.: plantare arbori, actiuni ecologizare, etc.).

         Jandarmeriei Romane ii revin prin Legea 550/2004, privind organizarea si functionarea institutiei, atributii in domeniul protectiei mediului incojurator, al florei si faunei, in responsabilitatea sa aflandu-se si zonele care au statut de arie naturala protejata, de pe teritoriul Romaniei.

           Inspectorul general al Jandarmeriei Romane, domnul colonel Mircea Olaru a adresat un apel tuturor jandarmilor, de a participa sambata 23 martie a.c., la actiunea "Ora pamantului", in semn de sustinere a eforturilor impotriva poluarii si a incalzirii globale.

             Jandarmii bistriteni sunt alaturi de initiatori in acest demers, implicandu-se activ in aceasta campanie prin stingerea luminilor si prin deconectarea electronicelor de la domiciliu, sambata 23 martie a.c., timp de o ora intre 20.30-21.30.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2835 vizualizări22 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0