Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Interventii S.M.U.R.D. la Bistrita, Beclean, Nasaud si Cepari.

In perioada 25.03.2013, ora 0730 - 26.03.2013, ora 0730, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost solicitat, prin intermediul numarului unic de urgenta 112, sa intervina pentru solutionarea a 23 situatii medicale de urgenta.Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele S.M.U.R.D. se regasesc fracturi si traumatisme in urma unui accident rutier, stari generale alterate, cefalee, convulsii epileptice, hipertensiune arteriala, dureri abdominale, lombare sau toracice sau stari avansate de ebrietate. Paramedicii din cadrul I.S.U. Bistrita au intervenit in municipiul Bistrita, orasele Nasaud si Beclean si in localitatile Muresenii Birgaului, Tarlisua, Stramba, Maieru, Posmus, Runcu Salvei, Mijlocenii Birgaului, Lunca Ilvei si Rebrisoara, actionand pentru acordarea primului ajutor calificat si transportul pacientilor la spital, unde au fost preluati de medicii de garda din cadrul structurilor de primire urgente ale spitalelor din Bistrita, Beclean si Nasaud.

 

            Marti, 26 martie a.c, la ora 06.42, dispeceratul integrat ISU - Ambulanta a fost informat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui accident rutier pe raza localitatii Cepari, DN 17C. In accident au fost implicate doua autovehicule, un autobuz si un autoturism, pasagerii celui din urma avand nevoie de ingrijiri medicale. Un echipaj de descarcerare din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud a intervenit pentru asigurarea masurilor de aparare impotriva incendiilor prin deconectarea bornelor de la acumulatori, ulterior a procedat la sablarea carosabilului. Victimele, doi barbati in varsta de 62 ani, respectiv 52 ani, au suferit leziuni usoare si au fost preluate de echipaje medicale si transportate la Unitatea de Primire Urgente. 

                                            

                COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE                    

            Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2884 vizualizări26 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0