Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Sanctiuni de peste 5.000 de lei aplicate de jandarmi in ultimele 48 de ore.

Jandarmii bistriteni au executat la nivelul judetului actiuni specifice atat in mod independent cat si in sprijinul administratiei publice locale sau autoritatilor statului. Astfel in ultimele 48 de ore au fost executate misiuni in sprijinul administratiei publice locale, (Primaria Nasaud), pentru prevenirea si combaterea comertului ilicit si cu produse accizabile in Piata Agroalimentara din orasul Nasaud si misiuni in sprijinul Inspectoratului Teritorial de Munca Bistrita Nasaud, privind reducerea incidentei muncii nedeclarate in domeniul panificatiei pe raza municipiului Bistrita si in localitatea Zagra.

         In urma executarii actiunilor de patrulare independente jandarmii au aplicat sanctiuni in valoare de 5.310 lei, fiind sanctionate: cersetoria, consumul de alcool in spatiul public neamenajat, provocarea unor scandaluri si scoaterea la vanzare a unor produse expirate sau a caror pret nu era afisat, conform reglementarilor legale in vigoare.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2842 vizualizări26 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0