Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
"Scoala altfel" la pompieri.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud va organiza in perioada 01-05 aprilie, intre orele 10.00- 14.00, "Ziua Portilor Deschise". Activitatea se va desfasura in toate subunitatile I.S.U. "Bistrita" conform aceluiasi program orar, vor putea fi vizitate: Detasamentul de Pompieri Bistrita, Sectia de Pompieri Nasaud, Garzile de Interventie Beclean, Singeorz Bai si Prundu Birgaului. Cu acest prilej, elevii bistriteni din peste 30 de institutii de invatamant vor vizita subunitatile pompierilor, unde vor putea vedea tehnica si echipamentele utilizate pentru diferite tipuri de interventie, cateva exercitii demonstrative din programul de pregatire al pompierilor militari, primind si informatii despre misiunile pe care le desfasuram.

Tot in aceasta perioada, personal din cadrul Serviciului Protectie, Pregatire si Educatie Preventiva a populatiei al I.S.U. "Bistrita", va prezenta teme pe linia prevenirii situatiilor de urgenta in scolile care au solicitat introducerea acestei activitati in program.

Cadrele inspectiei de prevenire, pompierii si paramedicii vor prezenta elevilor masurile pe care trebuie sa le ia in caz de incendiu, in cazul in care gasesc munitie neexplodata sau care sunt primele manevre de prim ajutor pe care le pot intreprinde. 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

 Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

0 comentarii2786 vizualizări30 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0