Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Ziua Jandarmeriei Romane - 3 aprilie 2013.

Ca in fiecare an, Ziua Jandarmeriei Romane va fi marcata la Bistrita  in ziua de 3 aprilie 2013, printr-o serie de activitati specifice organizate special cu aceasta ocazie.In acest an sarbatorim 163 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane,   miercuri 3 aprilie a.c., de la ora 10.15, fiind organizata o conferinta de presa. De la ora 11.00 bistritenii sunt asteptati la manifestarile organizate in curtea institutiei, din strada Romana, nr. 17A, cu ocazia Zilei Portilor Deschise.

Cei prezenti vor putea asista la un ceremonial militar care va marca aceasta aniversare si la exercitii demonstrative executate de catre jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita. Daca vremea va permite, in curtea institutiei cei prezenti vor putea observa de aproape materialele din dotarea jandarmilor care sunt folosite in diferite misiuni, (ordine publica, interventie, montan). 

  Va asteptam la Ziua Portilor Deschise, sa vizitati Jandarmeria bistriteana in dimineata zilei de miercuri 3 aprilie 2013, de la ora 11.00.

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2800 vizualizări01 aprilie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0