Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
SEMINARULUI "LEADER DEVELOPMENT & EDUCATION FOR SUSTAINED PEACE PROGRAM (LDESP)"

1.In perioada 09-11.04.2013 se va desfasura in garnizoana Bistrita seminarul "Leader Development & Education for Sustained Peace Program (LDESP)", la care vor participa militari din  structuri subordonate Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore BALAN". Acest seminar este organizat in principal pentru militarii care vor desfasura misiuni in teatrul de operatii din Afganistan si este organizat de partenerul american in colaborare cu Statul Major al Fortelor Terestre, in vederea stabilirii unui cadru regional, geopolitic si cultural, care va facilita intelegerea provocarilor caracteristice executarii unui spectru complet de operatii in medii aflate in continua schimbare.

2.  Activitatea se va desfasura la Cercul Militar Bistrita, iar presa va avea acees la aceasta activitate  in data de 10.04.2013, incepand cu orele 08.45.

 

 

 

SEARA DUHOVNICEASCA LA CERCUL MILITAR BISTRITA

  1. Miercuri 10.04.2013, ora 19.00., la Cercul Militar Bistrita va avea loc SEARA DUHOVNICEASCA, ca intalnire de suflet intre Intai Statatorul Mitropoliei Clujului, Maramuresului si Salajului, I.P.S. Andrei ANDREICUT si militarii garnizoanei noastre, intr-un proces de imbunatatire duhovniceasca in vederea intampinarii Sfantului Praznic al Invierii Domnului. La aceasta activitate participa reprezentanti ai autoritatilor locale si ai Bisericii Ortodoxe Romane, familiiile militarilor din garnizoana Bistrita, personal civil, invitati.

 

 

 

 

 

 

 ANIVERSAREA A 10 ANI DE LA DESFASURAREA IN T.O. KUWEIT A COMPANIEI 383 APARARE C.B.R.N.

  Vineri, 12.04.incepand cu orele 11.00. la sediul U.M. 02110 Bistrita, str. Avram Iancu nr. 1, are loc adunarea festiva prilejuita de aniversarea a 10 ani de la desfasurarea in Teatrul de Operatii din Kuweit a Companiei 383 Aparare C.B.R.N.

  1. Compania 383 Aparare C.B.R.N. a fost prima unitate romaneasca din aceasta arma ( Aparare C.B.R.N.) participanta la operatiunea "IRAQI FREEDOM", capabila sa execute orice misiune specifica incredintata, indiferent de conditiile de timp si relief.
  2. La aceasta activitate vor participa reprezentanti ai esaloanelor superioare, ai autoritatilor publice locale, fosti comandanti ai subunitatii, cadre militare in rezerva si retragere, invitati.

Jurnalistii interesati sa participe la aceste evenimente sunt asteptati la adresele mai sus mentionate, la datele si orele specificate.

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  LA U.M. 01331 BISTRITA   

 Locotenent-colonel

                               Florin APAFAIAN.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2513 vizualizări08 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0