Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Barbat cazut in fantana. Accident rutier in Tiha Bargaului. Accident rutier pe DN 17 C.

Miercuri, 17 aprilie a.c., in jurul orei 11.50, dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, ca pe raza localitatii Caianu Mic, un barbat in varsta de 70 ani a cazut intr-o fantana.

          Un echipaj de descarcerare din cadrul Garzii de Interventie Beclean, impreuna cu un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta, s-au deplasat de urgenta la locul indicat. In momentul in care salvatorii au ajuns la locul interventiei, barbatul a fost scos de catre vecini din fantana adanca de cca. 6 m.  In ciuda eforturilor echipajului medical, care i-a aplicat manevre de resuscitare pret de aproximativ 45 de minute, barbatul a fost declarat decedat.

 


Accident rutier in Tiha Bargaului

           Miercuri, 17 aprilie a.c., echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Garzii de Interventie  Prundu Birgaului a fost solicitat sa preia o victima a unui accident rutier produs pe DN 17, in dreptul localitatii Tiha Birgaului. Un baiat, in varsta de 9 ani, a fost lovit de o masina, in timp ce a incercat sa traverseze strada printr-un loc nemarcat. In momentul preluarii, victima era constienta, prezenta excoriatii multiple la nivelul fetei si a membrului superior stang si o plaga la nivelul capului. Dupa ce i s-a acordat asistenta medicala la locul accidentului, victima a fost transportata de catre paramedici la UPU Bistrita in vederea investigatiilor medicale suplimentare.

 


Accident rutier pe DN 17 C

           Miercuri, 17 aprilie a.c., la ora 18.23, dispeceratul integrat ISU Ambulanta a fost anuntat despre producerea unui accident rutier pe Drumul National 17 C, Dealul Targului. Un echipaj de descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, impreuna cu un echipaj de prim ajutor SMURD si o autospeciala din cadrul SAJ B-N, s-au deplasat de urgenta la locul indicat. In accident au fost implicate doua autoturisme care s-au tamponat frontal. Echipajele medicale au preluat doua femei, in varsta de 24 ani, respectiv 18 ani, care se aflau in acelasi autoturism. Victimele erau constiente, aveau traumatisme cranio-cerebrale minore, contuzii toraco-abdominale si de coloana vertebrala. Dupa ce au fost stabilizate, victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean pentru investigatii suplimentare. Paramedicii SMURD au acordat asistenta medicala, la locul evenimentului, soferului celuilalt autoturism, un barbat in varsta de 37 ani, insa nu s-a impus transportul acestuia la o unitate spitaliceasca.

          Pompierii militari au intervenit pentru asigurarea masurilor de aparare impotriva incendiilor prin deconectarea bornelor de la acumulatori, ulterior au sablat carosabilul in vederea reluarii circulatiei in conditii normale.

 

 

 

                COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE                    

 

          Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990. 

0 comentarii2471 vizualizări18 aprilie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0