Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Jandarmii la datorie de Ziua Nationala!

Jandarmii bistriteni se vor afla la munca in ziua de 1 decembrie 2010, atat in municipiu, in orasul Nasaud, Beclean, Rodna si Prundu Bargaului.

 La manifestarile organizate de autoritati cu ocazia acestei zile, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la aceste actiuni si vor depune coroane de flori la Monumentul Eroilor, alaturi de ceilalti reprezentanti prezenti la actiuni.

 De asemenea jandarmii bistriteni vor face parte si din plutonul de defilare al Detasamentului de Onoare, alaturi de reprezentantii celorlalte arme din cadrul ministerului si de militarii din Garnizoana Bistrita.

            Dupa aceste manifestari, de Ziua Nationala in Nasaud si Beclean vor fi organizate spectacole dedicate acestei zile, la care jandarmii vor asigura masurile de ordine publica.

 

            Si in tara activitatile vor fi similare, in capitala insa, jandarmii vor participa la Parada Militara organizata de 1 Decembrie, cu Detasamentul de Cavalerie (compus din 28 de cai), al Jandarmeriei Bucuresti si Detasamentul de Logistica, fiind expusa astfel publicului larg tehnica din dotarea Jandarmeriei Romane.

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2828 vizualizări30 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0