Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Masuri de ordine publica asigurate de jandarmi la partida de fotbal dintre echipele Gloria si Steaua.

125 de jandarmi din structurile Jandarmeriei Bistrita Nasaud si din cadrul Gruparii Mobile Targu Mures, vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la partida de fotbal dintre echipele C.F. Gloria Bistrita 1922 si F.C. Steaua Bucuresti, din cadrul Ligii I, care se va disputa marti, 07 mai a.c.,  incepand cu ora 21.30 pe stadionul "Jean Padureanu" Bistrita.

        Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.30, doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Bistrita Nasaud recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.  

       Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

      La aceasta partida de fotbal, un numar de 22 de suporteri ai echipei oaspete au interdictie de acces pe stadion.

       Totodata Jandarmeria aminteste ca spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, sa afiseze inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.     Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2898 vizualizări07 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0