Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Barbat ranit in padure, sprijinit de jandarmii montani!

Un barbat s-a taiat accidental la un picior in timp ce folosea toporul la taiat de lemne. Jandarmii montani din Rodna au intervenit in sprijinul barbatului, la fata locului fiind solicitata si o ambulanta deoarece a fost nevoie de o interventie specializata.

         Din cauza drumului foarte abrupt, ambulanta nu a putut ajunge la barbatul ranit, ca urmare a fost solicitat sprijinul jandarmilor montani. Acestia insotiti de personalul medical calificat si de un reprezentant al Asociatiei de Vanatoare "Ursul Brun" s-au deplasat la locul indicat de barbatul ranit la picior, pentru a-i acorda primul ajutor si pentru a-l conduce la elicopterul SMURD solicitat la fata locului.

        Din cauza terenului abrupt si a zonei impadurite elicopterul nu a putut ateriza in locul in care a fost solicitat, ca urmare barbatul a mai fost transportat aproximativ doi km, timp in care jandarmii montani au oferit informatiile necesare pilotului pentru a localiza zona propice aterizarii. Barbatul a fost transportat la o unitate spitaliceasca din judetul Mures.

         Ioan C. are  55 de ani si este domiciliat in Maieru. Acesta s-a lovit la piciorul stang in zona genunchiului, in timp ce se afla in padure pe Muntele Muncel, la 5 km de zona Valea Caselor.     

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

Foto - arhiva. 

 

0 comentarii2856 vizualizări08 mai 2013




rss 2.0
rss 2.0