Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Militarii bistriteni si-au reconfirmat performantele sportive.(25 de poze)

In perioada 04 -05 iunie 2013, in garnizoana Prundu Birgaului si poligonul automatizat Livezile s-au desfasurat "Competitiile sportive si aplicativ militare de vara", faza pe Divizia 4 infanterie "GEMINA". In cadrul concursului au participat 8 loturi, reprezentand  mari unitati si unitati subordonate diviziei. Pe parcursul celor doua zile de concurs, cei peste 150 de sportivi militari participanti la competitie s-au intrecut in probele de duel de foc si patrula militara, masculin si feminin.

                        La incheierea concursului, clasamentul este urmatorul:

-         Locul I : Lotul Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan";

-         Locul II: Lotul  Brigazii 61 Vanatori Munte "General Virgil Badulescu";

                  -     Locul III: Lotul Regimentului 69 Artilerie "Silvania".  

           La ceremonia de premiere si inchidere desfasurata la sediul Batalionului 817 Artilerie "Petru Rares", au fost prezenti comandantul Diviziei 4 Infanterie "GEMINA", general maior Dumitru SCARLAT si comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan", general de brigada Dan Florin Grecu.

 Comandantul diviziei i-a felicitat pe invingatori si le-a urat succes tuturor participantilor, multumindu-le pentru efortul depus pe perioada antrenamentelor si a concursului.

                      De asemenea, a multumit gazdelor, respectiv Batalionului 817 Artilerie "Petru Rares" din Prundu - Bargaului si personalului poligonului automatizat Livezile, pentru conditiile tehnice asigurate.

          Cei mai buni militari participanti la aceasta competitie, vor fi selectionati in lotul diviziei si ne vor reprezenta la fazele superioare ale "Competitiilor sportive si aplicativ militare de vara".

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE LA U.M. 01331

Lt.col.

         Florin APAFAIAN.

 

 

0 comentarii2737 vizualizări06 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0