Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Incendiu la un bloc pe strada Dragos Voda din Bistrita

Marti, 11 iunie a.c., la ora 02.15, dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat, prin numarul de urgenta unic 112, despre izbucnirea unui incendiu la un bloc de locuinte situat pe strada Dragos Voda din municipiul Bistrita. Un echipaj al pompierilor bistriteni s-a deplasat de urgenta la locul indicat, iar odata ajunsi la locul interventiei salvatorii au constatat faptul ca la etajul IV al imobilului ardeau mai multe articole de imbracaminte puse pe un uscator portabil, in timp ce casa scarii era inundata cu un fum dens si cu apa provenita de la o teava din politub sparta in urma degajarii de caldura.

          Pompierii militari au oprit alimentarea cu energie electrica si cu apa, neimpunandu-se evacuarea persoanelor care locuiau in imobilul afectat. In urma incendiului, s-au degradat peretii casei scarii si o teava din politub de alimentare cu apa. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, prin crearea intentionata sau din culpa a conditiilor de generare a incendiului - utilizarea focului deschis.

         

 

 

In perioada 10.06.2013, ora 0730 - 11.06.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 31 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     29;
  • Asistenta persoane:                                                           1;
  • Incendii:                                                                              1;

 

*

          Luni, 10 iunie a.c., in jurul orei 16.30, un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a intervenit pentru sprijinirea unui echipaj apartinand S.A.J. Bistrita - Nasaud in vederea transportarii unei persoane supraponderale de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean la domiciliu.

                                       

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                                        Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

 

Foto - arhiva ISU BN.

 

0 comentarii2996 vizualizări11 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0