Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Prevenirea violentei si a consumului de droguri in randul elevilor din mediul rural!

Peste 100 de elevi din clasele a VIII a, din localitatile Sant si Rodna au primit marti, 11 iunie a.c., vizita jandarmilor si a consilierilor antidrog.

        Temele abordate la intalnirile cu elevii au fost legate de principalele modalitati si mijloace prin care tinerii pot evita sa devina victime ale infractionalitatii atat pe timpul orelor de curs cat si in timpul liber, dar mai ales in perioada vacantei care se apropie. La intalnirile cu elevii alaturi de ofiterul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Jandarmeriei bistritene - mr. Ionel Suciu s-a aflat si coordonatorul Centrului de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Bistrita Nasaud, Corina Damian care a adus in atentia elevilor aspecte privind educarea si constientizarea acestora cu privire la efectele consumului de alcool, tutun si droguri.

       Astfel de activitati de prevenire vor continua inclusiv pe perioada vacantei de vara, cand in cadrul programului "Vacanta in siguranta!" elevii aflati in taberele din judet vor fi informati cu privire la conduit ape care acestia trebuie sa o adopte pe timpul vacantei.

 

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

 

0 comentarii2835 vizualizări12 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0