Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Incendii in Bistrita si la primaria Nasaud.

Marti, 11 iunie a.c., un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a intervenit pentru sprijinirea unui echipaj apartinand S.A.J. Bistrita - Nasaud in vederea transportarii unei persoane supraponderale de la Spitalul Judetean de Urgenta la domiciliu, situat pe strada Florilor.

*

          Marti, 11 iunie a.c., un echipaj al pompierilor nasaudeni, care incadreaza autospeciala de interventie si salvare de la inaltimi, a fost solicitat sa intervina pentru inlaturarea unor elemente de constructie din acoperisul Primariei Orasului Nasaud care puneau in pericol viata cetatenilor.

*

           Autospeciala de interventie si salvare de la inaltimi din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a fost solicitata sa intervina pentru deblocarea caii de acces a unui apartament de la etajul III al unui imobil situat pe strada Intrarea Violetelor din municipiul Bistrita;

*

          O autospeciala de interventie a pompierilor militari bistriteni a fost solicitata sa intervina pentru deblocarea unei usi a unui apartament situat pe strada 1 Decembrie din municipiul Bistrita. In apartamentul respectiv, pompierii au gasit un minor, in afara oricarui pericol, care adormise si nu raspundea apelurilor parintilor.

 

In perioada 11.06.2013, ora 0730 - 12.06.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 28 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     24;
  • Asistenta persoane:                                                           3;
  • Protectia comunitatilor:                                                     1;

*

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                                 Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

0 comentarii2772 vizualizări12 iunie 2013




rss 2.0
rss 2.0