Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Barbat ratacit in padure, gasit de jandarmii bistriteni. Jandarmii montani din BN: locul III pe tara!

Un barbat din Bistrita a solicitat sprijinul jandarmilor anuntand  ca  s-a ratacit  intr-o padure langa Bistrita.  Luni, 24 iunie 2013, in jurul orelor 22.18,  jandarmii din cadrul Inspectoratului  de  Jandarmi  Judetean  Bistrita-Nasaud,  au  fost  solicitati prin  Sistemul  Unic pentru Apeluri de  Urgenta  112 iar echipa de interventie a detasamentului 1 Mobil Bistrita a inceput cautarile pentru gasirea persoanei ratacite.

        Dupa aproximativ o ora de cautari, in jurul orelor 23.30, persoana in cauza a fost gasita la liziera padurii, in zona localitatii Tarpiu.  

Iancu G. de 36 de ani, este din Bistrita si se afla intr-o stare destul de buna cand a fost gasit de jandarmi. Ca urmare acesta a fost condus catre adresa de domiciliu, nefiind necesara si interventia Serviciului de  Ambulanta.

 

 

        Jandarmii montani din judetul Bistrita Nasaud: locul III pe tara!

        Jandarmeria montana Bistrita Nasaud -  a ocupat locul III pe tara la unul din concursurile de profil care s-a desfasurat in perioada 17-19 iunie a.c., in judetul Harghita.

         Sergent major Leon Besa, plutonier major Daniel Buhai, plutonier Iosif Bindiu, plutonier Forogau Victor si plutonier Vasile Nistor au reprezentat judetul nostru la aceasta competitie specifica salvatorilor montani la care au participat cele mai reprezentantive posturi montane din tara.

          Probele au fost atat individuale cat si pe echipe, astfel:

-         alergare in teren variat si pista cu obstacole - individual;

-          biatlon si minifotbal - echipe.

         In clasamentul final la pista cu obstacole, locul III a fost ocupat de sergent major Leon Besa din cadrul Jandarmeriei Montane Bistrita-Nasaud, la echipe locul III fiind ocupat de echipa Jandarmeria Bistrita-Nasaud.

 

         Informatii de background

         "Cupa Posturilor Montane - Harghita Bai" se afla la cea de a doua editie si este organizata de catre Inspectoratul de jandarmi Judetean Harghita. La concurs au participat 11 echipe formate din jandarmi montani de la Posturile de Jandarmerie Montana din Sinaia - Brasov, Rucar - Brasov, Sugas Bai - Covasna, Sugag -Alba, Lacu Rosu - Harghita, Borsec - Harghita, Harghita Bai, Praid - Harghita, Rodna - Bistrita Nasaud, Sectia Montana Brasov si din cadrul Centrului de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia.

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

 

 

0 comentarii3213 vizualizări25 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0