Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Incendiu in municipiul Bistrita.

Joi, 4 iulie a.c., la ora 20.29, pe numarul unic de urgenta 112, a fost facuta o sesizare de fum intr-un apartament situat pe strada Somesului din municipiul Bistrita. O autospeciala de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au fost alocate la locul indicat. In urma recunoasterii, pompierii au constatat ca bucataria unui apartament, situat la etajul I al imobilului, era inundata cu fum.  Nu au fost inregistrate victime omenesti, salvatorii au intervenit pentru limitarea pagubelor materiale si evacuarea fumului din zona afectata. In urma incendiului, s-au degradat elemente de mobilier, aparatura electrocasnica si peretii incaperii.

          Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic al curentului electric in urma defectarii pe timpul exploatarii a unui frigider.

 

*

          Pompierii nasaudeni au fost solicitati ieri, 4 iulie, in jurul orei 16.00, sa asigure masurile de aparare impotriva incendiilor in urma fisurarii unei tevi de gaz, pana la sosirea echipei de interventie a distribuitorului de gaz metan.

          .

In perioada 04.07.2013, ora 0730 - 05.07.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 27 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     24;
  • Asistenta persoane                                                            1;
  • Incendii:                                                                              1;
  • Protectia comunitatilor                                                       1;

 


COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                                     Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

0 comentarii2996 vizualizări05 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0