Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Buletin informativ ISU BN.

In perioada 08.07.2013, ora 0730 - 09.07.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 24 situatii de urgenta, astfel:

 

·        Interventii S.M.U.R.D.:                                                     22;

·        Protectia comunitatilor                                                       2;

 

 

*       

          Luni, 8 iulie a.c., in urma ploii torentiale inregistrate dupa ora 19.00, pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au fost solicitati sa intervina pentru evacuarea apei din subsoluri inundate din municipiul Bistrita, str. Piata Centrala, respectiv Liviu Rebreanu.

          Pompierii voluntari din cadrul SVSU Bistrita au intervenit pentru evacuarea apei din subsolurile imobilelor inundate din municipiul Bistrita strazile Alba Iulia, Mihai Kogalniceanu, Sigmirului, respectiv Albert Berger. De asemenea, s-a intervenit pentru indepartarea unor copaci cazuti pe partea carosabila in municipiul Bistrita, strazile Drumul Cetatii, Mihai Viteazu si bulevardul Independentei. 

         

*

          Luni, 8 iulie a.c., la ora 18.45, dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui accident feroviar pe raza localitatii Sanmihaiu de Campie. Un barbat, in varsta de aproximativ 50 de ani, s-a accidentat in timp ce a incercat sa urce in trenul aflat in miscare. Acesta a fost preluat de un echipaj de terapie intensiva mobila SMURD si transportat de urgenta la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Bistrita. In momentul preluarii, victima era inconstienta si politraumatizata, atat la nivelul capului cat si la nivelul membrelor inferioare. 

         

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                                                          

                                                           Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

0 comentarii2933 vizualizări09 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0