Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Buletin informativ ISU BN.

In perioada 10.07.2013, ora 0730 - 11.07.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 22 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     19;
  • Protectia comunitatilor                                                       1;
  • Asistenta persoane:                                                           1;
  • Incendii:                                                                              1;

 

 

*       

          Joi dimineata, 11 iulie a.c., la ora 03.04, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat, prin numarul de urgenta unic 112, despre faptul ca pe raza localitatii Susenii Birgaului, un autoturism se afla rasturnat pe partea carosabila. Un echipaj al pompierilor militari din cadrul Garzii de Interventie Prundu Birgaului s-a deplasat la locul indicat pentru a asigura masurile de aparare impotriva incendiilor, sablarea carosabilului, repunerea autoturismului pe roti si scoaterea acestuia de pe partea carosabila. Nu au fost gasite victime la locul accidentului.

 

*

          Joi, 11 iulie a.c., in jurul orei 07.20, dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre izbucnirea unui incendiu la o anexa gospodareasca din localitatea Salva. Doua autospeciale de interventie din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud s-au deplasat de urgenta la locul indicat. Incendiul se manifesta la nivelul unei lemnarii si ameninta sa se extinda la alte imobile din apropiere. Flacarile, care se manifestau pe o suprafata de aproximativ 5 mp, au fost lichidate rapid, in mai putin de 10 minute. Cauza probabila a fost stabilita ca fiind de natura electrica - efectul termic al curentului electric la un acumulator lasat sub sarcina.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                                                          

                                    Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

 

0 comentarii2821 vizualizări11 iulie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0