Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Buletin informativ ISU BN.

In perioada 12.07.2013, ora 0730 - 15.07.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 60 situatii de urgenta, astfel:

 Interventii S.M.U.R.D.:                                                     56;

  • Protectia comunitatilor:                                                     1;
  • Asistenta persoane:                                                           1;
  • Asanare de munitie:                                                           1;
  • Incendii:                                                                              1;

 

*       

          Vineri, 12 iulie a.c., la ora 11.35, un echipaj pirotehnic din cadrul I.S.U. "Bistrita" a fost solicitat sa intervina, pe raza localitatii Dumitrita, pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea si depozitarea unor elemente de munitie (gloante si cartuse) gasite de catre M.I. din localitate, in timp ce executa lucrari de reabilitare a casei.

 

*

          Vineri, 12 iulie a.c., la ora 11.56, pompierii voluntari din localitatea Rodna au fost solicitati sa intervina pentru curatarea unui podet (peste paraul Toaca) si strazii Izvor din localitate, pe o distanta de cca. 300 m, afectate de aluviunile formate in urma caderilor de precipitatii inregistrate in ultima perioada.

 

*

          In aceiasi zi, 12 iulie a.c., la ora 19.10, un echipaj al pompierilor militari bistriteni a fost solicitat sa intervina, pe strada Imparatul Traian din municipiul Bistrita, pentru deblocarea unei usi metalice a unui apartament situat la etajul II al unui imobil. Cu ajutorul unei scari culisabile, pompierii au patruns in apartamentul in care ramasese blocat un minor in varsta de 4 ani.

 

 

*

          Un echipaj al pompierilor nasaudeni a fost solicitat sambata, 13 iulie a.c., la ora 10.02, sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul acoperisului unui restaurant, situat pe Bulevardul Granicerilor din Nasaud. Ajunsi imediat la locul evenimentului, pompierii militari au lichidat focarul rapid, limitand pagubele materiale. Au ars 8 mp acoperis si s-au degradat  aproximativ 9 mp din tavan.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

0 comentarii2793 vizualizări16 iulie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0