Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Grija fata de tineri si implicarea sociala sunt propovaduite de Biserica Ortodoxa Romana.

Conferinta de toamna a preotilor din Protopopiatul Bistrita a avut loc astazi in municipiul, la biserica de la Coroana. Tema intalnirii a fost grija fata de tineri si educatia lor, precum si implicarea sociala a Biserici Ortodoxe Stramosesti, grija fata de cei batrani, cei saraci si cei bolnavi. Aceste deziderate au fost declarate chiar de Mitropolitul Andrei Andreicut, care a mai precizat ca acestea sunt doua laturi ale principalelor preocupari duhovnicesti a preotitei ortodoxe.  "Invata pe tanar purtarea ce trebuie sa o aiba si nici batran nu se va abate de la ea" , este motto-ul sub care IPS Andrei i-a indemnat pe credinciosi sa ii ajute pe tineri  deoarece  credinta oamenilor crestini trebuie sa ii indemne spre fapte bune.

La conferinta de toamna din Protopopiatul Bistrita au participat pe langa IPS Andrei, si protopopul de Bistrita- Alexandru Vidican, preotul-profesor Nicolae Feier, preot Vasile Beni, alaturi de zeci de preoti care slujesc in acest protopopiat spre folosul sufletesc a zeci de mii de credinciosi, care asteapta de la acestia inlesnirea legaturilor crestine cu Dumezeu si o alinarea a suferintelor sufletesti , date si de nevoile de zi cu zi , in special la tineri, batrani si oameni nevoiasi.

  .

Marius Chiuzan.

1 comentariu2744 vizualizări22 octombrie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0