Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Incep serile duhovnicesti din Postul Craciunului 2013.

Ciclul de conferinte "Martea Gandirii Crestine" isi continua desfasurarea si in acest post cu invitati de seama si teme de actualitate. Astfel, parintele Paisie de la manastirea Stramba, in 26 noiembrie, la ora 18:00, va analiza problema alegerii existentiale din viata fiecaruia, cu tema: "Pe ce cale?", iar parintele Serafim de la manastirea Casiel, Cluj, in 3 decembrie, la ora 18:00, ne va informa cu privire la personalitatea fascinanta a parintelui Arsenie Boca. Apoi, in serile de marti ce urmeaza pana la Craciun vor fi alti invitati de seama.

Prin urmare, toti cei interesati de un popas de rugaciune, discutie, meditatie si muzica crestina sunt asteptati la biserica numita generic "La Coroana", Piata Unirii, nr. 9, Bistrita.

Un eveniment organizat de Clubul International Transilvania si Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi a Protopopiatului Ortodox Roman din Bistrita impreuna cu parohiile de la respectiva biserica.

Prof. Florin I. Bojor

www.clubultransilvania.wordpress.com

0749.705.243

 

1 comentariu2429 vizualizări25 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0