Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
"Dupa datini, colindam"

INVITATIE la CONCERTUL DE COLINDE  "Dupa datini, colindam" editia a IV-a. Incepand cu Postul Craciunului al anului 2010, Biserica Greco-Catolica "Buna Vestire" din Bistrita organizeaza Festivalul colindelor "Dupa datini, colindam" la care sunt invitate coruri religioase de prestigiu din tara.  

      In acest an va avea loc editia a patra a Festivalului la care vor participa:

          1. Corul Bisericii Greco-Catolice "Buna Vestire" din Baia Mare, dirijor prof. Mircea Cardos .

          2. Corul Bisericii Greco-Catolic "Cristos Regele Universului" din Sighetu Marmatiei, dirijor prof. Rodica Gheorghiu.

          3. Corul "SF. Familie" al Bisericii Greco-Catolice "SF. Familie" din Zalau, dirijor prof. Grigore Grigorut

          4. Corul "Sanctus Spiritus" al Bisericii Greco-Catolice "Buna Vestire" Bistrita, dirijori prof. Florica Sfechis, prof. Gavril Sfechis

 Evenimentul se va desfasura duminica 15 decembrie 2013 ora 16:00, la Biserica Protopopiala Greco-Catolica "Buna Vestire" din Bistrita, strada Garii nr. 13.

Sunt asteptati la acest adevarat regal al colindelor traditionale romanesti toti bistritenii care vor sa se pregateasca sufleteste de Sfanta Sarbatoare a Nasterii Mantuitorului Isus Hristos!

 

 

INVITATIE PENTRU BISTRITENI LA MEDITATIE SI RUGACIUNE

             Biserica Greco-Catolica Buna Vestire din Bistrita va invita la ZILE DE RECULEGERE PENTRU CREDINCIOSI, cu titlul "Sa privim misterul prezent in viata Maicii Domnului si pe Fiul ei Isus cu ochii dreptului Iosif". Meditatiile vor fi propuse de Parintele Rector Calin Bot de la Seminarul Greco-Catolic "Sf. Ioan Evanghelistul" din Cluj Napoca.

            Programul se va desfasura in zilele de 20, 21 si 22 decembrie 2013, incepand cu ora 18, la sediul parohiei din Bistrita, strada Garii, nr. 13.

            Asteptam pe toti bistritenii la aceste seri de invatatura biblica, meditatie si rugaciune pentru a intampina asa cum se cuvine Sarbatoarea sfintei Invieri a Domnului!

                         Cu toata dragoste frateasca,

                                                         Pr. Ioan-Vasile FRISAN

                                         Protopop al Protopopiatului Greco-Catolic Bistrita.

 

 

0 comentarii2485 vizualizări10 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0