Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Parohia ortodoxa Domnesti primeste o copie a icoanei facatoare de minuni de la Manastirea Nicula.

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei parohia ortodoxa Domnesti primeste in dar o copie a icoanei facatoare de minuni de la Manastirea Nicula.

 Duminica, in data de 19 Ianuarie 2014, biserica ortodoxa cu hramul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Domnesti va avea marea bucurie de a primi un dar de mare insemnatate pentru credinciosi.

Parintele paroh Lucian Blaga, impreuna cu credinciosii din parohie vor primi cu mare bucurie in biserica o copie a icoanei facatoare de minuni de la Nicula.

 Sfanta Liturghie va incepe la ora 9.30 si va fi oficiata de parintele Exarh al  Manastirilor din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului, parintele Arhimandrit Dumitru Cobzaru, staretul Manastirii Nicula - parintele Arhimandrit Nicolae si un sobor de preoti si diaconi. Toti credinciosii care vor sa participe la aceasta bucurie duhovniceasca sunt asteptati cu mare drag.

Poporul roman are o evlavie  deosebita fata de Maica Domnului. Si se stie ca in Ardeal cel mai mare pelerinaj se face la Manastirea Nicula, la icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni.

Dea lungul timpului multi credinciosi si au dorit sa aiba macar copia iccoanei de la Nicula.Astfel se face ca in judetul Bihor in comuna Pocola, in Spania la Alicante, in parohia Sfintii Martiri Nasaudeni, si acum la Domnesti aceasta icoana va veghea asupra credinciosilor.

 

 

 

 

3 commentarii2884 vizualizări16 ianuarie 2014




rss 2.0
rss 2.0