Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
Conferinta preoteasca de primavara la Bistrita.

De la ora 10.00 s-a oficiat slujba de Te-Deum in prezenta preotilor, a sutelor de credinciosi, a Copiilor de la Liceul "L.Rebreanu" si a oficialitatilor locale. La finalul acestei slujbe Inaltpreasfintitul Andrei a vorbit credinciosilor despre importanta temelor din Conferinta preoteasca si anume despre: Spovedanie si Sf.Liturghie in cadrul careia, cei spovediti, se impartasesc cu Trupul si Sangele Domnului.

Inaltpreasfintitul a facut asociere intre un ospat pamantesc si Sfanta Impartasanie, in sensul ca nuntasii se simt bine daca bucatele sunt bine pregatite, cu atat mai mult cand esti chemat la "ospatul Domnului" - Sfanta Impartasanie.

In cadrul Conferintei, Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, a aratat si practica celorlalte Biserici surori ortodoxe privind Spovedania si Sfanta Impartasanie.

A concluzionat ca aceasta Conferinta de la Bistrita, prima din sirul Conferintelor de primavara, a atins toate punctele cerute si nu ramane decat sa-i indemnam pe bunii nostrii credinciosi sa se spovedeasca si sa se impartaseasca cat mai des.

 

 

                  Pr. Emanuel Vidican.

0 comentarii2422 vizualizări06 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0