Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
CAMPIONATUL DE FOTBAL "MENS SANA IN CORPORE SANO".

Ca o continuare a activitatilor la nivel de judet organizate de catre Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi a Protopopiatelor Bistrita, Nasaud si Beclean, in acest sfarsit de saptamana, mai precis sambata, va avea loc o prima editie a campionatului de fotbal intitulat "Mens sana in corpore sano". Acest campionat este la prima editie si sunt asteptate 9 echipe din judetul Bistrita - Nasaud, mai exact, cate trei echipe din fiecare protopopiat.

Deschiderea campionatului va incepe la ora 8.30 cu o slujba de binecuvantare la Biserica "Sfanta Treime" din Bistrita, urmand mai apoi a avea loc tragerile la sorti iar de la ora 9.00 vor incepe meciurile propriu zis, pe terenurile bazei sportive "Alex", de pe strada Stefan cel Mare din Bistrita.

Aceasta intalnire se doreste a fi de bun augur, iar scopul este de a socializa, de a forma o legatura intre tinerii crestini ortodocsi ai judetului nostru, de a promova sportul si de a promova sanatatea spirituala care atrage dupa sine si pe cea fizica.

Evenimentul se desfasoara cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei si cu sprijinul domnului presedinte al Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud, Emil Radu Moldovan.

Asteptam toti iubitorii de fotbal sa fie prezenti la acest frumos eveniment!

 

Cu aleasa pretuire,

Paul Gavriloaie.

0 comentarii2429 vizualizări11 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0