Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Scrisoare de felicitare in numele Bisericii Greco-Catolica.

Liderul Bisericii Greco-Catolica ii ureaza noului presedinte ales Klaus Iohannis sa conduca Romania in pace, unitate, libertate si prosperitate. Eminenta Sa Cardinal Lucian Muresan i-a adresat o scrisoare de felicitare in numele Bisericii Greco-Catolica noului presedinte ales al Romaniei, domnul Klaus Iohannis, in care il felicita pentru alegere si ii ureaza sa conduca "tara spre binele si bunastarea tuturor cetatenilor sai".

Biserica Greco-Catolica, a spus Cardinalul Lucian, sadeste valorile in inimile credinciosilor ei, iar atunci "cand cinstea, dreptatea si omenia sunt o realitate in viata alesilor tarii trebuie sa fim recunoscatori lui Dumnezeu".

"Inaintasii nostri au asteptat, dupa 1918, o Romanie unita, in care toti romanii, indiferent de etnie sau confesiune religioasa, sa se bucure de drepturi egale. Alegerea Excelentei Voastre este un semn al idealului de acum o sute de ani care nu uita ca bunastarea porneste de la omenie, de la respectul si ingaduinta pentru celalalt, indiferent de confesiune sau etnice", a spus Cardinalul Lucian.

Biserica Greco-Catolica crede ca "pacea este rodul dreptatii" iar prestanta institutiilor Romaniei trebuie sa aiba ca baza bunul simt si omenia fata de ceilalti.

Cardinalul Lucian spera, de aceea, ca noul presedinte ales Klaus Iohannis, aflat "la carma tarii sa aduca in agora romaneasca exemplul de cinste, toleranta si buna convinetuire al Transilvaniei clasice".

La final Cardinalul Lucian Muresan i-a urat noului presedinte al Romaniei sa poata "conduce aceasta tara pe un drum al bunei intelegeri si al <>: pentru binele tuturor in pace, unitate, libertate si prosperitate".

Pentru referinta, oferim alaturat textul integral al scrisorii Cardinalului Lucian adresat presedintelui ales Klaus Iohannis.

0 comentarii2450 vizualizări02 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0