Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
Mesaje transmise cu ocazia Craciunului.

Sarbatorile de iarna ne invaluie, de fiecare data, cu multa emotie, sperante si minunate ecouri de colinde venite de demult. Doresc ca Nasterea Domnului sa va aduca liniste in suflet si bucurii, alaturi de cei pe care ii pretuiti si va sunt dragi, iar Noul An sa va fie bun si implinit.

 La multi ani!

 Mesajul prefectului judetului Bistrita-Nasaud, Ioan Tintean, transmis cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Craciunului si Anului Nou

 .

 

Stimati cetateni ai judetului Bistrita-Nasaud,

 Imi face o deosebita placere ca, in pragul Sarbatorilor de Iarna, sa va adresez din partea Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, alaturi de traditionalul La Multi Ani!, urari de sanatate, succese in activitate, dar si de impliniri in plan personal!

Folosesc acest prilej pentru a reafirma vointa intregului personal al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud ca, odata depasite disfunctionalitatile interne, sa redevina si sa ramana partenerul social serios, responsabil si dedicat misiunii sale, de asigurare a unor servicii de calitate, in domeniul ordinii si sigurantei publice.

Nu in ultimul rand, doresc sa va asigur ca veti avea in fiecare politist al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud un permanent sprijin pentru rezolvarea oricarei probleme circumscrise sferei de competenta ce ne-a fost conferita prin lege, pentru a ne atinge, cu totii, cel mai important obiectiv - acela de a face din comunitatea noastra un loc mai sigur si mai bun!

                  Craciun fericit! An Nou fericit!

  SEFUL INSPECTORATULUI DE POLITIE JUDETEAN BISTRITA NASAUD,

           Chestor de politie Dr. LINUL MARIUS

 

.

 

Organizatia judeteana PP-DD doreste tuturor cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud un Craciun fricit si un An Nou plin de realizari alaturi de cei dragi.

Presedinte Teo Racila

.

 

Sarbatoarea Craciunului sa va aduca in suflet implinire, incredere, speranta si iubire.  Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

Biroul de presa PSD

.

 

Dragi colegi si prieteni,  Este perioada anului in care trebuie sa va multumesc inca o data pentru prietenia si cooperarea din anul 2014 si sa va urez un 2015 cat mai bun !  Muncind impreuna sper sa avem noi realizari, realizari datorate si solidaritatii si unitatii dintre noi.  Sarbatori fericite !  Va urez CRACIUN FERICIT ! si    LA MULTI ANI !

 Bogdan Iuliu HOSSU - Presedinte CNS "Cartel ALFA"
.
0 comentarii2471 vizualizări23 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0