Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Bucuria copiilor in parohia Livezile.

La Parohia Livezile, zilele de miercuri si vineri seara in mod deosebit, biserica este plina de credinciosi si in mod special de tineri. De zeci de ani, in timpul pastoriri parintelui protopop Alexandru Vidican, in aceste zile s-a obisnuit ca dupa slujba Vecerniei sa se oficieze slujba Litiei, dupa care dialogul aproape socratic, este un deliciu spiritual.

            Copii sunt invatati cum sa se roage, care sunt elementele de baza pentru a creste si trai frumos. Acest dialog si cateheza cu tinerii, este si o  multumire a parintilor prezenti in biserica la rugaciune.

            Dupa oficierea slujbei, toti cei prezenti primesc din coliva adusa si binecuvantata, in cantitati impresionante, dupa care se intorc la casele lor cu mult folos duhovnicesc.

            Alaturi de P.C Pr.Stelian Parascan preotul paroh, in aceasta zi de vineri seara a fost prezent si parintele protopop Alexandru Vidican, care a slujit in aceasta biserica timp de 30 de ani.

 

A consemnat:

Pr.Emanuel Vidican

0 comentarii2968 vizualizări01 martie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0