Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 30 Septembrie 2023 - 14587
Colaborarea intre Biserica si Scoala, discutata la Bistrita.

Implicarea Bisericii in educatia celor mici a fost principalul subiect discutat in 10 martie 2015, de preotii Protopopiatului Bistrita. Clericii au luat parte dimineata la sedinta lunara, prezidata de parintele protopop Alexandru Vidican, desfasurata la sediul Protopopiatului, Piata Unirii nr. 8. Pentru o mai buna colaborare intre Biserica si Scoala s-a hotarat ca fiecare parohie sa incheie un protocol de colaborare cu institutiile de invatamant din preajma locasurilor de cult.
Potrivit corespondentului Radio Renasterea in Protopopiatul Bistrita, pr. Emanuel Vidican, s-a adus la cunostiinta preotilor infiintarea la Bistrita a Asociatiei Parintilor pentru ora de religie (APOR), dar si amanunte despre procesiunea religioasa care va fi organizata in oras, in data de 4 aprilie, in sambata de Florii.
Sedinta s-a incheiat cu indemnul parintelui protopop adreasat preotilor de a intensifica activitatea pastoral-misionara in aceasta perioada de post.

0 comentarii2926 vizualizări11 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0