Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
"Marsul pentru Viata" - Satui de INTOXICATII DIN UNELE ORGANE DE MEDIA ! Tinerii ies in strada pentru NORMALITATE.

Asociatia "Filantropia Ortodoxa" Bistrita-Nasaud, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit ANDREI, trage un puternic semnal de alarma si iese in strada pentru promovarea valorilor crestine ale familiei. "Marsul pentru viata" vine ca o forma de manifestare a tinerilor intr-o societate agitata, confuza si nihilista, care incurajeaza avortul, destramarea familiei si sexualitatea exacerbata.

 "Marsul pentru viata" va incepe in Curtea Bisericii "de la Coroana" si se va desfasura pe traseul: Bulevardul "Grigore Balan", Spitalul Judetean, Str. 1 Decembrie, Prefectura, Bulevardul Republicii, Politia Bistrita, Bulevardul Independentei, Biserica "Sfanta Ana" (de la Big).

Actiunea va avea loc in preajma sarbatorii Buneivestiri, care marcheaza zamislirea Mantuitorului Iisus Hristos. In acest sens, accentuam faptul ca Biserica Ortodoxa a invatat intotdeauna ca viata umana, ca dar al lui Dumnezeu, incepe la conceptie, eveniment unic si absolut, din punct de vedere genetic, in existenta fiintei umane.

Vor fi alaturi de noi protopopi, preoti, medici, profesori, elevi si membri ai societatii civile care cred in familie si sustin valorile ortodoxiei, ale neamului romanesc, cu totii responsabili pentru Viata.                                     

Evenimentul este sustinut de Asociatia "Filantropia Ortodoxa" Bistrita Nasaud, Protopopiatul Ortodox Bistrita, Asociatia Tinerilor Ortodocsi Bistrita, Beclean si Nasaud, Asociatia Culturala "Sfantul Pahomie de la Gledin" si Asociatia "IMPACT" Bistrita.

"Marsul pentru Viata" -  Sambata, 21 martie, ora 12.00.

          Pr. Marius Pintican - Presedinte Asociatia Filantropia Ortodoxa Bistrita Nasaud.

0 comentarii2555 vizualizări12 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0