Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
SEARA DUHOVNICEASCA LA FELDRU.

Biserica cu hramul "Sf. Arh. Mihail si Gavriil" din Feldru, zidita in anul 1784, la al carei altar slujeste de ani buni vrednicul parinte Ioan Ilis, a fost gazda unei seri duhovnicesti din ciclul intitulat "Cuvinte pentru suflet", organizata de Protopopiatul Ortodox Roman Nasaud si Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi "Sfintii Martiri Nasaudeni".

Invitatul acestei a fost Preacuviosul Parinte Arhimandrit Dumitru Cobzaru, exarhul Manastirilor din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului, care a vorbit unei numeroase multimi de credinciosi despre "Astazi este inceputul mantuirii noastre", cuvant ocazionat de marea sarbatoare a Buneivestiri ce se apropie.

Preacuviosia Sa a subliniat in cadrul cuvantului exprimat, legatura Maicii Domnului cu Fiul Sau Iisus Hristos si rolul ei ca mijlocitoare si solitoare a rugaciunilor noastre catre Dumnezeu.

Intalnirea a fost o adevarata binecuvantare pentru toti, intai pentru credinciosii care au umplut pana la refuz biserica, cat si pentru preotii prezenti.

La eveniment au participat parintele protopop Ioan Dambu alaturi de parintele inspector pentru tineret al judetului nostru Tudor Mudure, preotii parohiilor din Feldru, Toader Grigore si Ilis Ioan, cat si alti preoti din parohiile invecinate.

Post binecuvantat!

 

Paul Gavriloaie

0 comentarii2485 vizualizări21 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0