Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Instalarea noului preot la Sieut.

In data de 22.03.2015 a fost instalat tanarul absolvent de Teologie de la Faclutatea de teologie din Cluj, in urma unui examen riguros. Inaltpreasfintitul Andrei, a validat numirea tanarului Stefan Pralea din Anies la parohia Sieut, ramasa vacanta in urma decesului vrednicului de pomenire Zosin Jula la inceputul anului 2015.

Intr-o zi de mare sarbatoare, intr-o biserica neincapatoare, P.C Pr. Protopop Alexandru Vidican si un sobor de preoti au oficiat Sfanta Liturghie dupa care a motivat prezenta multor preoti, credinciosi si a oficialitatilor la acest eveniment.

Doua sunt evenimentele care marcheaza istoria unei parohii, a spus parintele protopop, unul, cand pleaca un preot si cu atat mai mult in urma unui deces prematur si altul, cand noul paroh isi priveste in ochi pentru prima data enoriasii incredintati.

Momentele de emotii, de bucurii, de sperante in noul si tanarul preot au pus stapanire peste toti cei prezenti, incheindu-se cu urarea: "La multi ani cu sanatate in implinirea misiunii incredintate.

 

 A consemnat:

Pr.Emanuel Vidican.

0 comentarii2457 vizualizări24 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0