Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Procesiune religioasa la Bistrita, in sambata de Florii.

Cu binecuvantarea si in prezenta Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, va avea loc in premiera la Bistrita, o Procesiune religioasa, in sambata de Florii, incepand cu orele 17.00, cand la biserica de la "Coroana" Inaltpreasfintitul va sfinti apa cu care vor fi binecuvantate ramurile de salcie. Procesiunea religioasa se va desfasura pe urmatorul traseu: Protopopiatul Ortodox, str. Dornei, Piata Centrala, Gh.Sincai si str. A.Odobescu pana la biserica " Sf.Trei Ierarhi", unde se va oficia la orele 18.00 slujba Vecerniei.

Aceasta manifestare duhovniceasca ne aduce aminte de drumul pe care l-a parcurs Mantuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, inainte cu o saptamana de Patimile si Invierea Sa din morti.

Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei va fi insotit de preoti, diaconi, calugari si multime mare de credinciosi cu ramuri de salcie in maini.

Va asteptam cu mult drag la aceasta manifestare religioasa!

 

          Pr. Emanuel Vidican.

0 comentarii2471 vizualizări31 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0