Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
SEARA DUHOVNICEASCA LA ROMULI.

In seara zilei de joi, 2 aprilie, in parohia Romuli a avut loc ultima conferinta din seria celor organizate pe durata Postului Mare de catre Protopopiatul Ortodox Nasaud si Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi "Sfintii Martiri Nasaudeni" si intitulate "Cuvinte pentru suflet".

Evenimentul a inceput la ora 17.00 cu slujba Vecerniei. In deschiderea conferintei sustinute de parintele ieromonah Maxim Morariu, duhovnicul manastirii "Izvorul Tamaduirii" de la Salva, interpreta Oana Matei a sustinut un recital de pricesne si cantari pascale.

Parintele Maxim a vorbit apoi despre Conflictul dintre generatii- tineretea si batranetea, accentuand faptul ca exista si o latura pozitiva a acestui conflict si ca Biserica este spatiul in care se reunesc toate generatiile si care creaza punti de legatura si de comunicare intre ele.

Evenimentul a fost incheiat de un nou recital de pricesne si de alocutiunile parintelui protopop al Nasaudului, Ioan Dambu, parintelui inspector eparhial pentru tineret, Tudor Mudure si a parintelui paroh Nicolae Targovet, care a multumit invitatilor.

La final, parintele Maxim si interpreta Oana Matei au primit diplome de recunostinta din partea protopopiatului si a asociatiei organizatoare.

 

Biroul de presa al Asociatiei.

0 comentarii2471 vizualizări04 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0