Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
La sedinta de la Protopopiat, preotii, rugati de politie sa vorbeasca in biserica despre metoda "accidentul".

La sediul Protopopiatului Ortodox Bistrita s-a derulat o sedinta, in cadrul careia parintele protopop Alexandru Vidican a multumit preotilor pentru participarea la intalnirea tinerilor orodocsi din Europa, derulata saptamana trecuta la Cluj-Napoca in prezenta a peste 6000 de reprezentanti din toate tarile. "Le-am multumit pentru bilantul pozitiv preotilor nostri care s-au implicat in reusita acestei intalniri cu tinerii, pe care i-a coordonat in spiritul bunei credinte si speram ca pe viitor sa ne implicam si mai mult in actiunile cu tinerii", a declarat protopopul Vidican.
La intalnire a fost prezent si subcomisiar Mihaela Moldovan, care a prezentat preventiv metoda "Accidentul" preotilor pe care i-a indemnat sa spuna credinciosilor sa fie mai vigilenti, exemplificand cu cateva metode practice ale celor care profita de buna credinta a oamenilor.
"Foarte multi din credinciosii nostri sunt pacaliti prin aceasta metoda "Accidentul", profitandu-se de naivitatea si singuratatea celor batrani. Trebuie sa fim si noi alaturi dePolitie, factori de aparare ai comunitatii, pe care s-o ferim de impostori", spune parintele protopop.
In acelasi cadru s-a prezentat si o circulara pentru cursurile de cantareti bisericesti ce incep pe 12 septembrie si se deruleaza pana pe 12 aprilie si, de asemenea, se doreste ca in fiecare clasa sa fie un reprezentant al asociatiei parintilor pentru ora de religie. Si inceputul de an scolar va fi unul cu bucurii pentru copiii din clasa pregatiotoare si cl. I, de la clasa speciala de religie de la Scoala Gimnaziala Stefan cel Mare, care vor primi toate manualele de la Protopopiat.


Foto - arhiva

0 comentarii3080 vizualizări11 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0