Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
"Tinerii in sluja Bisericii".

Protopopiatul Ortodox Roman Bistrita si Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Bistrita au organizat astazi, 18 septembrie 2015, incepand cu orele 18.00 intalnirea cu tema "Tinerii in slujba Bisericii" desfasurata la Biserica de la Coroana.  Intalnirea a debutat cu binecuvantarea Parintelui Protopop Alexandru Vidican, insotit de un sobor de preoti.

             Biserica plina de credinciosi a rasunat in cantec alaturi de tinerii participanti la Taina Sfantului Maslu iar aceasta a continuat cu vizionarea pe scurt a activitatilor desfasurate in cadrul Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din Europa, un powerpoint care a rulat avand ca fond muzical imnul tinerilor ortodocsi, cantat de Ilinca Bacila.

            Insotiti in sediul Protopopiatului de catre preotii Poptean Aurelian de la Mariselu, parintele Vidican Emanuel-preot misionar al Protopopiatului Bistrita, parintele Liviut Tomoroga de la Ciosa, parintele Habalau Ioan de la Colibita, parintele Pioras Ilie de la Sieu-Magherus, unde parintele Protopop Alexandru Vidican a vorbit despre rolul Bisericii in trecerea dintre copilarie si tinerete, urmand ca grupul de tineri sa ia parte la discutii tematice in sala de sedinte a Protopopiatului, avand si la dispozitie completarea unui chestionar pentru stabilirea unei mai bune comunicari intre preotii indrumatori si grupul prezent. Agapa frateasca, socializarea si bazele unei noi prietenii au fost incheierea serii binecuvantate.

            In speranta faptului ca activitatile religios-morale si duhovnicesti ale Asociatiei Tinerilor Crestini Ortodocsi vor avea rezultatul asteptat, multumim Bunului Dumnezeu pentru aceasta seara, avand dorinta de reintalnire in viitorul apropiat.

            "Dumnezeu e tot ce ai nevoie. Domnul este partea mea de mostenire.(Plangerile lui Ieremia 3:24).

0 comentarii3521 vizualizări18 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0