Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Luni 15 August 2022 - 14587
"Cu voluntariatul in tabere nu-i de joaca! Fii pregatit!".

Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi "Sfintii Martiri Nasaudeni" organizeaza in perioada 5 - 8 noiembrie 2015, la Singeorz-Bai, o tabara de pregatire a voluntarilor pentru taberele viitoare, intitulata "Cu voluntariatul in tabere nu-i de joaca! Fii pregatit!".

     Pe perioada celor 4 zile de tabara, participantii vor avea prilejul sa isi intareasca decizia de a se implica in comunitate prin voluntariatul de tabara, sa cunoasca implicatiile si avantajele organizarii unei tabere, sa deprinda abilitati specifice (animatie socio-educativa, coordonarea unui atelier, coordonarea unui grup, moderarea de discutii, coordonare de jocuri, relationarea cu participantii si cu ceilalti voluntari) si sa elaboreze pe echipe un plan pentru o tabara comunitara.
     Prin organizarea acestei tabere, Asociatia isi doreste sa reuseasca sa promoveze ideea de voluntariat si de implicare civica in randul tinerilor, prin tabere, avand mai multe obiective finale:
          - dobandirea de cunostinte teoretice despre organizarea unei tabere de la a la z si despre specificul voluntariatului in tabere;
          - dobandirea de abilitati practice in organizarea unui program de tabara si activitati specifice de tabara;
          - insusirea unor metode de lucru cu copiii, adolescentii, tinerii si voluntarii;
          - dezvoltarea conceptului de tabara comunitara;
    Tabara se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani si va cuprinde un program diversificat: ateliere, workshop-uri, team building, jocuri, teatru si discutii.
    Participantii vor primi diploma de "voluntar de tabere" recunoscuta in toate asociatiile de tineret din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului.
    Acest proiect este realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.
    FII SI TU VOLUNTAR!!!

 Inscrieri:                      Informatii suplimentare:
Pr. Paul Gavriloaie         Pr. Tudor Mudure-Iacob
0745873496                 0745374102

 

 

Coordonator proiect,

Pr. Paul Gavriloaie.

 

0 comentarii2429 vizualizări23 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0