Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
300 de tineri s-au rugat impreuna la Singeorz-Bai.

Vineri, 6 noiembrie, de la ora 18.00 in Biserica cu hramul "Schimbarea la Fata" din Singeorz-Bai (cunoscuta sub denumirea de Biserica din Statiune), la initiativa Pr. Paul Gavriloaie, directorul Centrului misionar de tineret "Ioan Bunea" din localitate si a Pr. Dan Cismas, preot la Parohia Ortodoxa Maieru si coordonator al cercului misionar-pastoral din zona, s-au reunit peste 300 de tineri din parohiile componente ale Cercului misionar-pastoral Singeorz-Bai dar si din alte parohii din imprejurimi.

Tinerii prezenti impreuna cu soborul de preoti care l-a avut in frunte pe Protopopul Nasaudului, parintele Ioan Dambu, s-au reunit pentru a inalta rugaciuni in memoria celor decedati dar si pentru cei care se afla in spitale in urma tragediei ce a avut loc la Bucuresti, cat si pentru pacea si unitatea nationala.

Prezent la acest ceas de rugaciune, Protopopul Nasaudului, parintele Ioan Dambu i-a indemnat pe tineri sa se bucure de viata si sa nu ezite sa si-o traiasca, insa sa nu uite ca trebuie traita in duh crestinesc.

Dupa momentele de rugaciune, la iesirea din Biserica tinerii au aprins lumanari dar au si inaltat lampioane in memoria tinerilor care au trecut in Vesnicie.

0 comentarii2422 vizualizări07 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0