Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
"Cuvant si Lumina".

Asociatia Tinerilor "Sfintii Martiri Nasaudeni" si Protopopiatul Ortodox Nasaud va invita joi, 3 decembrie, ora 17:00 sa participati la microconcertul de muzica clasica si la dezbaterea cu tema "Cuvant si Lumina". 

Evenimentul, aflat la a patra editie, va avea loc la Protopopiatul din Nasaud si face parte din proiectul intitulat "Muzica si Lumina" organizat in parteneriat cu Asociatia Parinti pentru Ora de Religie, filiala Bistrita-Nasaud.

Invitatii serii sunt: Ierom. Dr. Benedict Vesa (secretar eparhial in cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului), prof. Vlad Ardelean Ana-Maria, Florin Vlad - vioara si Elvira Botos -pian.

Scopul acestor intalniri este de a facilita un mediu propice dezbaterilor, de a-i incuraja pe tineri sa-si dedice timpul liber activitatilor culturale, de a-i initia in universul muzicii clasice, dar si de a-i ghida in procesul de fundamentare a unor repere morale.

 

Pr. Tudor Mudure-Iacob

Inspector de tineret

0 comentarii2415 vizualizări02 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0