Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Microconcert de muzica clasica si dezbaterea cu tema "Cuvant si Lumina".

Centrul Cultural Catehetic "Sf. Arhidiacon Stefan" din Maieru organizeaza un microconcert de muzica clasica si dezbaterea cu tema "Cuvant si Lumina". Evenimentul, aflat la a cincea editie, va avea loc duminica, 21 februarie, la sediul centrului catehetic din Maieru si face parte din proiectul intitulat "Muzica si Lumina", organizat de catre Asociatiile de tineret in parteneriat cu Asociatia Parinti pentru Ora de Religie, filiala Bistrita-Nasaud. 
Invitatii serii sunt: Protos. Dr. Benedict Vesa (secretar eparhial in cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului), prof. Vlad Ardelean Ana-Maria, Florin Vlad - vioara si Elvira Botos -pian.

Scopul acestor intalniri este de a facilita un mediu propice dezbaterilor, de a-i incuraja pe tineri sa-si dedice timpul liber activitatilor culturale, de a-i initia in universul muzicii clasice, dar si de a-i ghida in procesul de fundamentare a unor repere morale.

 

Pr. Tudor Mudure-Iacob

Inspector de tineret.

0 comentarii3318 vizualizări17 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0